Perinteinen kiinalainen lääketiede

Akupunktuurihoito

Olen harjoittanut luontaishoitoja vuodesta -78 kun suoritin ensimmäisen homeopatiadiplomin. Olen sen lisäksi opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä Lahdessa Interpraxis koulussa josta valmistuin keväällä -13

Koulutus osoittautui minulle tarpeelliseksi Nes scannauksen ja kokonaisuuden ymmärtämisessä.

Jos jossakin on tukos fyysisesti tai tunnetilassa on stagnaatio (tunnetila "jää kehoon"), se on samalla tavalla kuin joenuomassa vesi ei virtaisi. Jos siihen tulee patoutuma, silloin padon kummallekin puolelle tulee häiriö, liian vähän tai liian paljon vettä.

Akupunktioneuloilla poistetaan patoutumat ja näin vesi eli tässä tapauksessa meridiaaneissa kulkeva enegiavirta pääsee kulkemaan normaalisti ja ravitsee kehon eri osia, niin kuin vesi ravitsee puutarhan kukat ja saa ne kukoistamaan.

Samoin voi meridiaanien aukaisemiseen käyttää Nes hoitoon kuuluvia energialääkkeitä. Kun havaitaan tukos energiassa käytetään sitä vastaavaa ainetta, eli käytetään hyväksi samaa periaatetta kuin homeopatiassa "samankaltainen parantaa samankaltaista".

Perinteinen kiinalainen lääketiede on osa maapallomme vanhinta kulttuuriperinnettä. Se on muinainen lääketiede joka on harjoitettu tähän päivään asti.

Katso lisätietoja linkeistä

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

24.01 | 11:00

Tilaisin Seralginia

...
03.12 | 13:28
Hinnasto on saanut 2
20.10 | 21:32
Minä itse on saanut 22
08.09 | 16:03
Linkit on saanut 1
Tykkäät tästä sivusta